Świadczenie usługi cateringowej (obiad dwudaniowy + napój) w miejscowości Wrocław dla
uczestników projektu: „Podniesienie kompetencji zawodowych pracowników systemu
ochrony zdrowia w zakresie zdrowia psychicznego dzieci i młodzieży” nr umowy POWR.
05.04.00-00-0177/19-00/1208/2019/943
https://bazakonkurencyjnosci.funduszeeuropejskie.gov.pl/ogloszenia/93659
Status ogłoszenia:
Rozstrzygnięte
Informacja o wybranym wykonawcy:
Usługi Transportowe Bogdan Olczyk
Data publikacji:
15.02.2022
Termin składania ofert:
do dnia 25-02-2022
Numer ogłoszenia:
Status ogłoszenia:
Aktualne
Miejsce i sposób składania ofert:
Ofertę należy złożyć w formie pisemnej pod rygorem nieważności, w jednym ze sposobów, zgodnie z wyborem Wykonawcy:
1. Korespondencyjnie na adres: Wrocławski Instytut Psychoterapii ul. Sołtysowicka 65A, 51-168 Wrocław, lub
2. Osobiście w Wrocławski Instytut Psychoterapii ul. Sołtysowicka 65A, 51-168 Wrocław
Osoba do kontaktu w sprawie ogłoszenia:
Aleksandra Wierzbicka Wrocławski Instytut Psychoterapii pracownik sekretariatu e-mail: wroclaw.spec.dim@gmail.com
OPIS PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA:
Usługa cateringowa dla uczestników szkolenia we Wrocławiu (obiad dwudaniowy + napój) dla uczestników projektu;
Catering ( obiad dwudaniowy + napój ) dla dwóch grup nie więcej niż 23 uczestników kursu pn. „ Specjalizacja Psychoterapii Dzieci i Młodzieży”;
Catering ( obiad dwudaniowy + napój ) dla dwóch grup nie więcej niż 22 uczestników kursu pn. „ Terapia Środowiskowa”;
Termin realizacji w każdym dniu szkolenia (ostateczna liczba uczestników uzależniona będzie od harmonogramu zajęć ). Informacje na temat: liczebności grupy (ilości osób), rodzaju diety, przekazywane będą przez Zamawiającego co najmniej 3 dni przed rozpoczęciem szkolenia
Obiad- o godzinie 14:00 - zupa, drugie danie, napój. Wykonawca zapewni
różnorodność posiłków, w przypadku obecności na szkoleniach osób o specjalnych wymogach żywieniowych ( wegetarianizm, alergie pokarmowe) Wykonawca zapewni odpowiedni dla nich posiłek.
Godzina obiadów może ulec nieznacznej zmianie o czym Zamawiający powiadomi Wykonawcę na 3 dni przed realizacją danego zamówienia.
Zapotrzebowanie na dania o specjalnych wymogach żywieniowych ( wegetarianizm, alergie pokarmowe) będzie zgłoszone z wyprzedzeniem.
Wykonawca przedstawi do 3 dni po podpisaniu umowy propozycję zestawów obiadowych. Zamawiający dokona akceptacji propozycji menu lub wniesie swoje uwagi.
Miejsce realizacji zamówienia: ul. Sołtysowicka 65A, 51-168 Wrocław.
Zamawiający dopuszcza stosowania przez Wykonawcę zastawy i sztućców z tworzywa sztucznego tj. jednokrotnego użytku.
Wyżywienie powinno spełniać wymogi aktualnych wytycznych: Świadczenie usług cateringowych powinno odbywać się zgodnie z zapisami wskazanymi w ustawie z dnia 25 sierpnia 2006r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia (tekst jedn. Dz. U z 2017 r., poz. 149 z póżn. zm.).
Dokładny harmonogram realizacji zamówienia będzie ściśle uzależniony od terminu zjazdów i może ulec zmianie w związku z bieżącą realizacją Projektu.
wszelkich zmianach Zamawiający będzie informował Wykonawcę na bieżąco.
Na etapie ogłaszania postępowania Zamawiający określa max liczbę osób – 23 dla jednej grupy. Zamawiający dostarczy Wykonawcy w formie elektronicznej zamówienie określające dokładną liczbę zamawianych w danym terminie zjazdu nie późnej niż na cztery dni przed dniem rozpoczynającym dzień świadczenia usługi cateringowej stanowiącej przedmiot umowy.
Wskazane zamówienie będzie stanowiło imienną listę uczestników Projektu, którzy zdeklarowali chęć skorzystania z usługi cateringowej podczas danego weekendowego zjazdu.
Kategoria ogłoszenia:
Usługi
Podkategoria ogłoszenia:
Usługi cateringowe
Miejsce realizacji zamówienia:
Województwo: dolnośląskie
Powiat: Wrocław
Miejscowość: Wrocław
Cel zamówienia:
Świadczenie usługi cateringowej (obiad dwudaniowy + napój) w miejscowości Wrocław dla uczestników projektu: „Podniesienie kompetencji zawodowych pracowników systemu
ochrony zdrowia w zakresie zdrowia psychicznego dzieci i młodzieży” nr umowy POWR.
05.04.00-00-0177/19-00/1208/2019/943
Kod i nazwa kodu CPV:
Usługi restauracyjne i dotyczące podawania posiłków
55320000-9 - Usługi podawania posiłków
55300000-3 – Usługi restauracyjne i dotyczące podawania posiłków,
55521200-0 – Usługi dowożenia posiłków
Harmonogram realizacji zamówienia:
1. Usługi cateringowe będą realizowane w okresie od marca 2022 roku podczas realizacji szkoleń we Wrocławiu zgodnie z poniższymi harmonogramami. Ostateczne terminy, ilości szkoleń i ilości osób uzależnione będą od grup uczestników. Zamawiający zastrzega możliwość przesunięcia harmonogramu i okresu realizacji umowy. W przypadku zmian harmonogramu Zamawiający poinformuje Wykonawcę z co najmniej 3 dniowym wyprzedzeniem osobiście, telefonicznie lub na podany przez Wykonawcę adres e-mail.
I Uczestnicy kursu „Psychoterapia Dzieci i Młodzieży”:
04-06.03.2022 r. catering na każdy dzień szkolenia, nie więcej niż 12 osób;
25-27.03.2022 r. catering na każdy dzień szkolenia, nie więcej niż 11 osób;
08-10.04.2022 r. catering na każdy dzień szkolenia, nie więcej niż 23 osób;
13-15.05.2022 r. catering na każdy dzień szkolenia, nie więcej niż 11 osób;
20-21.05.2022 r. catering na każdy dzień szkolenia, nie więcej niż 12 osób;
03-05.06.2022 r. catering na każdy dzień szkolenia, nie więcej niż 23 osób;
02-04.09.2022 r. catering na każdy dzień szkolenia, nie więcej niż 23 osób;
30.09.2022-02.10.2022 r. catering na każdy dzień szkolenia, nie więcej niż 12 osób;
07-09.10.2022 r. catering na każdy dzień szkolenia, nie więcej niż 11 osób;
11-13.11.2022 r. catering na każdy dzień szkolenia, nie więcej niż 23 osób;
02-04.12.2022 r. catering na każdy dzień szkolenia, nie więcej niż 23 osób;
27-29.01.2023 r. catering na każdy dzień szkolenia, nie więcej niż 23 osób.
II Uczestnicy kursu „Terapia Środowiskowa”:
1) 22-24.04.2022 r. catering na każdy dzień szkolenia, nie więcej niż 11 osób;
2) 29.04-01.05.2022 r. catering na każdy dzień szkolenia, nie więcej niż 11 osób;
3) 01-03.07.2022 r. catering na każdy dzień szkolenia, nie więcej niż 22 osoby;
4) 23-25.09.2022 r. catering na każdy dzień szkolenia, nie więcej niż 11 osób;
5) 30.09-01.10.2022 r. catering na każdy dzień szkolenia, nie więcej niż 11 osób;
6) 14-16.10.2022 r. catering na każdy dzień szkolenia, nie więcej niż 11 osób;
7) 21-23.10.2022 r. catering na każdy dzień szkolenia, nie więcej niż 11 osób;
8) 18-20.11.2022 r. catering na każdy dzień szkolenia, nie więcej niż 11 osób;
9) 25-27.11.2022 r. catering na każdy dzień szkolenia, nie więcej niż 11 osób;
10) 03-05.03.2023 r. catering na każdy dzień szkolenia, nie więcej niż 22 osoby;
11) 10-12.03.2023 r. catering na każdy dzień szkolenia, nie więcej niż 22 osoby.
2. Terminy realizacji usług cateringowych mogą ulec zmianie w następujących
przypadkach:
2.1 Opóźnień i przerw w realizacji zamówienia wynikających z przyczyn leżących po
stronie Zamawiającego.
2.2 Opóźnień, utrudnień lub przeszkód spowodowanych różnymi zdarzeniami losowymi w tym siły wyższej, których zaistnienie nie można przypisać Wykonawcy w tym pandemii COVID-19.
2.3 Jeśli wystąpi konieczność zmiany terminów określonych w treści umowy,
spowodowana obiektywnymi czynnikami uniemożliwiającymi ich dotrzymanie i która
wynika z okoliczności, których nie można było przewidzieć w chwili zawarcia umowy.
2.4 Jeśli wystąpi konieczność wprowadzenia zmian sposobu i zakresu realizacji usługi w przypadku, gdy konieczność wprowadzenia tej zmiany była spowodowana
obiektywnymi czynnikami uniemożliwiającymi realizację umowy zgodnie z pierwotną
wersją.
2.5 W przypadku wprowadzenia zmian w umowie o dofinansowanie projektu.
2.6 W przypadku rezygnacji z udziału projektu.
2.7 W przypadku zmiany liczby osób uczestniczących w poszczególnych zajęciach dydaktycznych korzystających z cateringu.
Waga Kryterium „cena” będzie rozpatrywane na podstawie ceny jednostkowej brutto za usługę gastronomiczną obejmującą posiłek składający się z zupy, dania głównego i napoju do obiadów dla każdego uczestnika, podanej przez Wykonawcę w ofercie.
Kryterium Aspekty Społeczne - 20% (waga)
Punkty za KRYTERIUM 2 zostaną przyznane jeśli Wykonawca w formularzu ofertowym (załącznik nr 1, zapytanie ofertowe) wskaże co najmniej jeden z warunków ujętych w pkt. 11.2 Postępowania nr WIP/01/2022